Pc geeft geen beeld

/ 17.01.2021 / Frens

Costa Rica - Español. Druk op de Pijl omlaag om Hardware-energiebeheer te selecteren en druk vervolgens op Enter.

Wanneer dit gebeurt, kan de computer een piepgeluid maken wanneer deze wordt ingeschakeld. Hoi ik heb het zelfde probleem wilde vragen hoe jij je laptop überhaupt aan de praat heb gekregen die van mij gaat aan en dan zwart beeld en niks lukt.

Ik had ook wat raars zo net. Guatemala - Español. Geen beeld externe monitor.

Hierdoor volgende een lange piep tijdens het opstarten. Instellingen voor apps en functies openen. Hiermee wordt de elektronica op de monitor gereset.

Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in Actie 6 om uw apparaat met Systeemherstel terug te zetten naar een eerder tijdstip. Leuke tips en trucs, pc geeft geen beeld.

  • Ik ben net geprobeerd om de beamer aan te sluiten maar toen ik het wilde testte ging het beeld op zwart zelfs toen ik het VGA kabeltje eruit haalde en toen ik de computer uitzette en weer opstartte kreeg ik wel een opstart scherm maar daarna ging het beeld weer op zwart. Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies.
  • Als de monitor niet werkt op een andere computer, dan is de monitor mogelijk defect.

Zwart scherm laptop

Voer de ingebouwde ePSA Diagnostics uit om eventuele hardwareproblemen uit te sluiten. Het systeem start niet op met Windows en er is geen teken dat het systeem, het toetsenbord of de muis stroom krijgen. Zowel je computer als monitor hebben soms meerdere poorten van hetzelfde type.

Je geeft je monitor nog steeds de melding 'no signal'? Echt vervelend! Opmerking: Ga voor informatie over geluidssignalen van computers naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem, of raadpleeg dit artikel: Pieptooncodes van een Dell desktop of alles-in-één pc interpreteren Ga voor meer informatie over de LED-codes van een desktop naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem of raadpleeg deze artikelen: Diagnostische indicatoren Inspiron desktops.

  • Dit is gewoonlijk een indicatie dat POST is mislukt. Zorg dat alle gebruikte stekkerdozen op een stopcontact zijn aangesloten en zijn ingeschakeld.
  • Brasil - Português.

Hoe u uw Dell laptopscherm kunt testen. Na denstallatie installeer je de nieuwe japanse restaurant rotterdam van jouw videokaart.

Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeer dan de stappen in  Actie 2 om de verbinding van het apparaat met uw monitor of scherm te controleren. Pc geeft geen beeld het werkte. Bij het Opstarten krijg ik geen beeld?

Wat heb je nodig?

Wij geven u onafhankelijk advies en helpen u met het maken van een beslissing. Door systematisch de opstarttoepassingen of -services een voor een uit en weer in te schakelen en vervolgens uw apparaat telkens opnieuw op te starten, kunt u erachter komen of een opstarttoepassing of -service het probleem veroorzaakt.

Afhankelijk welk merk en chip er in uw laptop zit. Dit is gewoonlijk een indicatie dat POST is mislukt.

Hoe weet je waar dat zit als je een zwart scherm hebt. Als u op zoek bent naar meer informatie en hulp bij het oplossen dit probleem kunt u het onderstaande artikel raadplegen:.

Premium Exec. Probeer de volgende acties in de gegeven volgorde. Installeer de pc geeft geen beeld recente versies van de beeldschermdriver en de driver voor de grafische kaart.

Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm

Sommige apparaten hebben twee videopoorten. Wanneer u de kabel loskoppelt verschijnt er een bericht op het scherm en wordt het lampje oranje. Geen stroom voor desktops en alles-in-één pc's Geen stroom voor laptops Geen stroom voor desktops en alles-in-één pc's Computers hebben een voedingslampje dat brandt als de computer stroom krijgt.

Ik heb na heel lang zoeken, vandaag gevonden wat het probleem is ik heb de firmware van de monitor een update gegeven in mijn geval bij samsung en ik heb nu nergens geen last meer van, windows 10 had de monitor niet geistalleerd.

  • Portugal - Português.
  • Beste Jeff, Ik zit met net hetzelfde probleem echter wel met een hp, oud beestje dus nog windows 7 … Hoe heb jij hem terug aan de praat gekregen?
  • Wanneer de computer bij het opstarten telkens in een inactieve stand wordt geopend, voert u de volgende stappen uit om in het BIOS de energiebesparende modus uit te schakelen.
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw Dell pc.

Probeer ook een andere werkende voedingsadapter, pc geeft geen beeld, bij Windows 8. Dan kunt u ook via deze aansluiting controleren of uw scherm kapot is. Actie 4: Een schone start uitvoeren  Wanneer u Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en op de achtergrond uitgevoerd.

Het scherm van mijn laptop geeft geen beeld. Tenminste, pc geeft geen beeld beschikbaar! Zie je de bureaublad achtergrond. Controleer of er spanning op het stopcontact staat. Hmm, misschien moet ik dan voortaan de PC toch uitzetten als ik me brander weer eens tijdelijk losprik en even later weer aan doe.

Stap 1: De voeding controleren

Switch instellen op CRT. Stap De stroominstellingen in het BIOS uitschakelen Als Windows onlangs is bijgewerkt, kan Windows opstarten in een Energiebesparingsmodus en een blanco scherm weergeven voordat het wordt geladen.

Stap 7: De videokabel en de video-aansluitingen op schade inspecteren Inspecteer de videokabel en de video-aansluitingen op schade.

Het beeldscherm of de monitor geeft pc geeft geen beeld beeld de geschatte leestijd bedraagt. Mijn Dell in 99 seconden: Systeem loopt vast bij het Dell logo. Slovensko - Slovenina. Zorg ervoor dat het deksel van uw laptop volledig open is nadat u deze hebt losgekoppeld.

Andere: