Sushi restaurant rotterdam blaak

/ 22.02.2021 / Shivanie

Daarom ontvangen wij meerdere malen per week verse ingrediënten zoals vlees en vis van onze leveranciers. Fijne moederdag! Waardering van reizigers.

Voornaam Achternaam. En dus ook in Rotterdam — maar liefst drie keer! In ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum kunt u tijdens een heerlijke lunch of diner de diverse authentieke smaken van de Aziatische keuken ontdekken in een fijne setting.

Onze snelle, gastvrije bediening staat klaar om u en uw gezelschap keer op keer een unieke ervaring te bieden. De populaire keten Shabu Shabu zit in Rotterdam in het centrum Westblaak , op zuid vlakbij Pathé de Kuip en bij winkelcentrum Alexandrium.

Datum van bezoek: september Goede Entourage.

Na afloop reken je af wat je hebt gegeten. Bekijk meer: sushi restaurants. Goede bediening en mooi eten. Alles geserveerd op prachtige schalen.

Prima hoor Liever niet.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Hit enter to search or ESC to close. Taal Nederlands.
  • Daarom ontvangen wij meerdere malen per week verse ingrediënten zoals vlees en vis van onze leveranciers. En echt geslaagd heerlijk shashimi sushi en een verassend hoofdgerecht en dessert echt een aanrader.
  • Ja Nee Weet ik niet zeker. Revoke cookies.

Beoordelingen All you can taste — dat klinkt net wat fijner. Wij hebben het nog uitgebreid met de steak tartaar met truffel en kwarteleitje en een ceviche van zalm met passievrucht. Klein maar gezellig en ongedwongen sfeer.

Dat betekent dat u onbeperkt kunt genieten van ons ruime aanbod aan sushi en andere warme en koude gerechten uit de Aziatische keuken.

Lijst wordt bijgewerkt

  • In ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum kunt u tijdens een heerlijke lunch of diner de diverse authentieke smaken van de Aziatische keuken ontdekken in een fijne setting.
  • Wat een verrassing is deze nieuwe aanwinst in Rotterdam. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Beoordeeld op 11 september via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. Sumo all you can eat. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Onze snelle, gastvrije bediening staat klaar om u en uw gezelschap keer op keer een unieke ervaring te bieden, sushi restaurant rotterdam blaak.

Bekijk de afhaal kaart hieronder.

Primary Navigation

Meer over Sumo Markthal ontdekken? Actie keuzemenu: Stel je eigen maaltijd samen voor 1 vaste prijs! De geschiedenis van Sushi.

Wij mochten plaatsnemen aan de open keuken wat heel leuk is, want dan kan je gelijk zien hoe gerechtjes klaargemaakt worden, sushi restaurant rotterdam blaak. All you can eat lunch of diner. Lees meer. Dat de recensent van het NRC al zo lovend was kan ik mij goed voorstellen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Miso Sushi

Meer indebuurt. Beoordeeld op 14 april via mobiele applicatie Heerlijke sushi! Actie keuzemenu: Stel je eigen maaltijd samen voor 1 vaste prijs!

  • Meer over Sumo Oriental ontdekken?
  • Meer over Sumo ontdekken?
  • Meer over Shabu Shabu — Westblaak ontdekken?
  • Is dit een Chinees restaurant?

Klein knus en gezellig. Kortom als je van sushi houdt moet je hier echt een x eten. Een plek waar dynamiek, belevenis en stijl centraal sta. Vreselijk 0? Datum van bezoek: december Meer over Sumo ontdekken. Bent u op zoek naar een sushi restaurant in de buurt?

Datum van bezoek: november Echt zalig gegeten hier, sushi restaurant rotterdam blaak.

Waarderingen en beoordelingen

De gerechten worden aan tafel goed toegelicht. Uitstekend Meer beoordelingen bekijken. Klein restaurant.

Gesloten - Meer informatie is te vinden in ons privacy statement! Alles geserveerd op prachtige schalen. Wat een leuk klein topzaakje.

Andere: