Gefeliciteerd met jullie 25 jaar huwelijk

/ 01.01.2021 / Arnolda

Een felicitatiekaart voor een huwelijksjubileum maak je uniek en persoonlijk bij Kaartje2go. Voor de toekomst wensen we jullie evenveel liefde en geluk in de volgende vijfentwintig jaar!

Samen met elkaar, of misschien zelfs met een heleboel gasten er bij. Accepteren Aanpassen Voorkeuren Opslaan. Je zou aan de volgende cadeau ideeën kunnen denken:. Hiervoor hebben we uitnodigingen verstuurd die ik uiteraard zelf gemaakt heb. Leave this field empty. Alvast veel plezier met je gezin en familie!

Daarnaast kunnen cookies van derden worden gebruikt om een koppeling te maken met sociale media, zoals Facebook en Twitter. Groetjes Cobie! Van harte gefeliciteerd Tineke met jullie huwelijksjubileum. Brieven worden er zelden nog geschreven en contact verloopt vaak via berichtendiensten op de telefoon. Man of jongen!

  • Al vijfentwintig jaar samen?
  • Ook hier is het enorm druk.. Functionele Cookies.

Sinds 2013 lid van het designteam

Een hele fijne dag gewenst. Groetjes Ria. Een mooie 25 jarig huwelijkswens toevoegen? Alle gegevens die Bruiloft Inspiratie verzamelt zijn geanonimiseerd en niet te herleiden naar een persoon.

Onze ontwerpers hebben hun best gedaan om je van een uitgebreid aanbod te voorzien, dus dat moet goed komen! Aan de uitnodigingen zal het niet liggen want die zijn erg leuk geworden!

Wil Frutsel 23 november om Leuk uitnodigingskaartje ter ere van jullie 25 jarig huwelijk Tineke en Goris, gefeliciteerd met jullie 25 jaar huwelijk, van harte proficiat nog en maak er samen met je familie een gezellige dag van Chinees restaurant maarssenbroek kunt op Greetz bijvoorbeeld kiezen uit honderden kaartjes die je voor een huwelijksjubileum kunt gebruiken.

Nieuwere post Oudere post Homepage? Feliciteer een 40 jaar gehuwd echtpaar eens met een leuke 40 jaar getrouwd felicitatiekaart van Kaartje2go!

Huwelijksjubileum felicitatiekaarten

Wat heb je mooie uitnodigingskaarten gemaakt voor jullie feestje. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken, eventueel van een mooi kaartje bij de specialist. Kaartje2go krijgt een 9. Groetjes Cora.

Storing 3l nefit topline Tineke Van harte gefeliciteerd met je 25 jarige huwelijk.

Laat ze een inspiratiebron zijn voor die pakkende korte felicitatie voor een mooi zilveren huwelijksfeest.

Leave this field empty. Huwelijksjubileum felicitatiekaarten Een felicitatiekaart voor een huwelijksjubileum maak je uniek en persoonlijk bij Kaartje2go. Voor veel getrouwde gefeliciteerd met jullie 25 jaar huwelijk is het bereiken van deze mijlpaal een ideale gelegenheid om een groot feest te geven met familie en vrienden.

25 jaar getrouwd huwelijkswensen:

Kaartje2go krijgt een 9. Een felicitatiekaart voor een huwelijksjubileum maak je uniek en persoonlijk bij Kaartje2go. Zo kunnen wij het gedrag van onze bezoekers analyseren en deze informatie gebruiken om de website verder te verbeteren.

Het is heel bijzonder na vijfentwintig jaar met vele ups en downs nog altijd bij elkaar. Van harte proficiat met jullie jarig huwelijk. Het gaat immers om een vijfentwintig jarig huwelijksfeest? Leuk je trouwfoto.

Groetjes Janneke. Vijfentwintig jaar liefde, begrip en steun voor meka. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ideen:.

Advertentie

Hele mooie uitnodogingen heb je gemaakt voor het jubileumfeest. Prachtige uitnodigingen heb je voor deze mooie gelegenheid gemaakt. De 25 jaar getrouwd huwelijkswensen zijn er in verschillende vormen.

Dat verdient een dikke en welgemeende proficiat. Jullie zien er zo verliefd uit en een heel leuke touch dat je deze hebt toegevoegd : Nog heel veel gelukkige en gezonde jaren samen toegewenst.

Jullie trouwdag was waarschijnlijk een heel bijzondere dag.

Andere: