Subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen

/ 22.02.2021 / Eren

Waddeneilanden NL. Hier help ik je graag om voor alle soorten gezinsvakanties, weekendjes weg en stedentrips de perfecte kindvriendelijke accommodaties en activiteiten te vinden. Tijdelijke maatregelen: subtropisch zwemparadijzen Landal De Lommerbergen Het subtropisch zwemparadijs op Landal De Lommerbergen is geopend en alleen toegankelijk voor bungalowgasten.

Die laatste zijn gestandaardiseerd over alle Landal parken , zodat je precies weet wat je krijgt. Voor een verwenmoment voor uzelf: bezoek 'Exotic Garden' met infraroodsauna's, stoomcabines en kruidenbaden. Landal Salztal Paradies heeft een uitgebreid zwemparadijs met grote, snelle glijbaan.

Leuke attracties zijn er ook genoeg in de omgeving. Centraal in de koepel is er het grote golfslagbad, Leuk natuurlijk, al zijn de golven niet erg hoog. In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM is het zwembad uitsluitend geopend voor bungalow gasten.

Zwemmen met uw kleintje Iedere woensdag van Het zwemparadijs heeft zwemattracties, glijbaan en peuterbaden. Doe samen een wedstrijdje wie het langst onder water kan blijven of wie de meeste spetters kan maken.

Dit park is net wat anders dan de andere Landal Parken. Utrecht NL. Exotic Garden Terwijl de kinderen zich vermaken in het subtropisch zwembad kunt u heerlijk tot ontspanning komen in de Exotic Garden, subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen.

Ook een sauna is aanwezig.

Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant

Zeeland NL. Sommige parkgasten merken op dat het zwembad van De Lommerbergen iets kleiner lijkt dan van Het Vennenbos. Hier vindt u een infraroodsauna, solarium, kruidenbaden, whirlpools, sprüdelbad en X-Clusive snelbruiner.

Hallo, ik ben Sabine. Noord-Holland NL. Groningen NL.

Mnsterland DE. Het subtropisch zwembad is leuk voor jong en oud. Landal heeft De Lommerbergen inmiddels voorzien van haar eigen kenmerken, subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen. Actie is geldig tot en met 31 december Zwemmen met uw kleintje Iedere woensdag van Beide parken beschikten echter wel over een groot subtropisch zwemparadijs, waar de parken van Center Parcs immers bekend om staan.

Landal De Lommerbergen, Limburg

Tenslotte is er ook nog een grote glijbaan, al gaat die niet al te snel. Reserveren is noodzakelijk. Landal Søhøjlandet heeft een heel leuk zwemparadijs waar je volop waterpret kunt beleven.

Wij doen onze uiterste best om elke gast één keer tijdens zijn verblijf de mogelijkheid te geven om te gaan zwemmen, maar kunnen dit helaas niet garanderen.

Het zwemparadijs heeft zwemattracties, glijbaan en peuterbaden. Voor deze tijden geldt een aangepast tarief. Dit zijn de leukste Landal parken. Zorg ook in het zwembad voor 1,5m afstand van elkaar. Landal heeft 9 parken met een subtropisch zwemparadijs.

Parkvakanties blog

Friesland NL. Zo is er een spannende Black Hole glijbaan, een golfslagbad, zwemmersbar, een Kids Jungelbad, een KinderDoeBad en een buitenbad met ligweide. Kinderfeestjes Samen plezier maken in het water, tegen de golven in zwemmen in het golfslagbad of oneindig vaak van de glijbanen. Maak u op voor een dag vol waterpret voor het hele gezin!

Noord-Holland NL. Overijssel NL. En ook het peuterbad en kinderdoebad zijn leuk, glijbaan en voor de subtropisch zwemparadijs landal de lommerbergen is er een apart peuterbad. Utrecht NL. Al met al is het tropisch zwembad heel erg leuk voor kinderen tot een jaar of Mnsterland DE. Het zwemparadijs biedt veel zwemplezier voor jong en oud en heeft een bubbelbad, een indoor speeltuin en een game hal! Door Sabine Kuipers. In het gebouw zit ook een bowlingbaan, met wensen voor huwelijksverjaardag nog een zandbak om in te spelen.

Parken met een subtropisch zwemparadijs

Eifel DE. Reisadvies in de Coronacrisis. Kleine kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het peuterbad. Alle parken.

De glijbanen, maar er kan nog geen gebruik worden gemaakt van de hot whirlpools. Meer lezen Ok? Dan zijn er natuurlijk ook nog winkeltjes.

Andere: