Kleurplaat jip en janneke feest

/ 23.02.2021 / Fleurine

De kinderen gooien de dobbelsteen en kleuren het boek dat boven het getal dat ze gegooid hebben staat. Kleurplaat: Jip en Janneke met ballonnen.

Vouw één van de bovenste hoeken om. De kinderen oefenen het herkennen van getalbeelden op de dobbelsteen, het tellen en de getalsymbolen. Teken steeds 1 meer Y. Woorden takkie zoeken Y. Takkie closetrollen Y.

Kattenweetjes Wat je nog niet wist over brood Halloweengids voor kids Wat weet jij van de jaguar. Leuk voor kids op Pinterest LvK op Facebook Leuk voor kids nieuwsbrief Leuk voor kids steunt goede doelen Onderstaande organisaties ondersteunen we met een maandelijkse financile bijdrage. Jip en Janneke Plaatjes Y. Ik ben Anke van Boxmeer, leerkracht van een kleutergroep in Sint-Michielsgestel. Deel jouw creatie Heb je de kleurplaat supermooi kleurplaat jip en janneke feest. Memory Y.

Jip en Janneke bootje varen Y.
  • Ik wil hiermee inspireren en enthousiasmeren. Juf Joyce Rijmen Y.
  • Genoeg voor heel wat uurtjes kleurplezier.

Later opnieuw tonen Ik ga akkoord met cookies. De kinderen gooien met de dobbelsteen en kleuren de cirkels in, tot ze bij Janneke zijn. Juf Gerdineke wc plaatjes Y. In dit pakket vind je allerlei suggesties bij verhalen uit 'Jip en Janneke'.

Zij beleven van alles. Schrijfoefening kopje thee met Janneke Y. Nieuwste kleurplaten Online kleurplaten Kleuren van A tot Z Kleur de vakjes en ontdek hoe het hondje eruit ziet Allemaal dieren kleurplaten Kippenvel!

Annie M. Juf Janneke Y! Uit welke rij worden de meeste boeken gelezen. Juf Sanne Y. Jip en Janneke- lees en schrijf activiteiten. Werkblad meerdere opdrachten Y.

Juf Florine

Juf Kelly Y. Juf Sanne Y. Ik wil hiermee inspireren en enthousiasmeren. Kies ervoor of je de tekening zwart-wit wilt laten of in laat kleuren met kleurpotlood.

En ze spelen met de hond Takkie en Siepie de poes. Wat hoort bij elkaar. Jip en janneke spelen samen Y. Vouw voor de hijskraan een vlieger en vouw de lange kanten van de vlieger nog eens naar het midden, zodat hij smaller wordt. Muggen vangen Y.

Jip en Janneke bootje varen Y.

Er is geen kamertje beschikbaar, maar in Annie M. Sinds deel ik lesmateriaal op jufanke. Puzzelen jip en jannekestukjes Y. Siepie vouwen Gebruik twee vouwblaadjes van gelijke grootte.

  • Godsdienst liedje.
  • Kleurplaat: Jip en Janneke met ballonnen.
  • Pinterest Jip en Janneke digibord Y.
  • De kinderen gooien met de dobbelsteen en kleuren de cirkels in, tot ze bij Janneke zijn.

Hier kun je schilderen, dansen en knutselen, kleurplaat jip en janneke feest. Puzzelen In het Jip en Janneke pakket op deze pagina vind je een puzzel die de kinderen zelf los knippen en weer leggen.

Vergelijken- evenveel Y. Tekenen van Janneke's lichaam Y. Vouw het vouwblaadje dubbel en plak het dicht. Verstoppertje- bewegend beeld. Kraanwagen vouwen Vouw voor de wagen 16 vierkantjes. Kleurplaat Jip en Janneke De kinderen kleuren de vlaggen in een zelfgekozen patroon!

Memory- memoryspelen. Brandweertje spelen- bewegend beeld. Juf Janneke ontwerpschema Y. Pinterest Jip en Janneke digibord Y.

Woordkaart- vouwwerkjes Y. Ibbeltje kleurplaten Ibbeltje is een meisje van een jaar of Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie.

Andere: