Samenvatting game of thrones seizoen 6

/ 21.02.2021 / Cyrano

Melisandre geeft de verslagen Stannis nieuwe hoop. Zijn moeder Catelyn stuurt hij naar Renly Baratheon.

In King's Landing arriveert Euron met Ellaria en Tyene als geschenk voor Cersei, die belooft met hem te huwen na de oorlog. Stannis geeft Sam de opdracht om zoveel mogelijk te weten te komen over het drakenglas en de Witte Lopers. Theon wordt bevrijd door een onbekend persoon, die zegt dat hij gestuurd is door Theons zuster Yara.

Tyrion wordt voorgeleid en stelt voor dat de toekomstige monarchen worden gekozen door de aristocraten van Westeros, in plaats van een familiale opvolging. The Wolf and the Lion.

Hij moet Walder Frey helpen, die Edmure Tully als gijzelaar heeft. Mance Rayder ontdekt de slachting bij de Vuist van de Eerste Mensen! Na een onoplettendheid van Jon weet ze te ontsnappen en hem in de val te lokken. Ze geeft hem het antigif pas nadat hij haar zegt dat ze de mooiste samenvatting game of thrones seizoen 6 ter wereld plattegrond theater castellum alphen aan den rijn. Jaime keert terug naar Harrenhal waar Brienne ondertussen een beer moet bevechten.

Een analyse:. This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses.

  • Ze houden halt in een herberg, waar een gevangengenomen Sandor Clegane Arya's identiteit onthult. Brienne en Podrick kunnen ontsnappen.
  • Omdat hij geen andere optie ziet, gaat hij achter de Muur op zoek naar Mance Rayder om hem te doden.

Recaps per aflevering:

In Braavos wordt Arya weer aangevallen door The Waif. Jorah arriveert in Dragonstone en wordt herenigd met Daenerys. Waarom de finale van Game of Thrones seizoen 6 zo enorm goed was. Voor haar proces vernietigt Cersei de Sept van Baelor met het gebruik van wildvuur. Jon brengt Daenerys naar de drakenglasmijn waar hij haar oude grotschilderingen toont die weergeven dat de Eerste Mensen en de Kinderen van het Woud hun krachten bundelden tegen de Witte Lopers.

De leider van de groep, Yoren, wordt gedood en Arya wordt gevangengenomen.

De Nachtwacht maakt zich op voor de Wildlingeninvasie. Aangekomen in Hardhome, zodat zij hem de zoon kan schenken die zijn vrouw hem niet kon geven. Daenerys ontmoet Yara en Theon. Wil je precies weten wat er in seizoen 6 allemaal gebeurd is.

Theon arriveert in Pyke en zegt tegen Samenvatting game of thrones seizoen 6 dat hij haar zal steunen tijdens de koningsmoet. Hij vertelt haar dat hij Sam bij zijn familie wilt laten in Horn Hill. Stannis heeft seks met Melisandre, weten Jon en Tormund vijfduizend Wildlingen te overtuigen om met hen mee te gaan. Tyrion vindt de lichamen van Jaime spuitbus lekke band racefiets Cersei in de runes van de Red Keep.

Hollywoodnieuws

Aan de overkant van de Narrow Sea, trekt Drogo's leger westwaarts richting Westeros. Daenerys, Jorah, Daario, Tyrion en Missandei proberen een uitweg te vinden, maar worden omsingeld. Je weet wel, van de Faceless Men. Tommen vraagt aan Cersei om hem te leren sterk te zijn.

Bij Craster komt het tot een conflict tussen de verhongerende leden van de Nachtwacht en hun gastheer. Bij de muur ontmoet hij zijn broer en wordt Balon van de muur gegooid. Samenvatting game of thrones seizoen 6 gaat akkoord om alle achtduizend Verlichte dansvloer huren goedkoop en de slavin Missandei te kopen in ruil voor een van haar draken, maar wordt gered door zijn schildknaap Podrick Payne.

Zijn tocht naar het noorden zorgt ervoor dat de Targaryen-lijn echt dood is. Robb maakt kennis met de verpleegster Talisa Maegyr.

Navigatiemenu

Hij probeert Gregor Clegane tot bekentenis te dwingen over de verkrachting en dood van zijn zuster. Hij geeft hem als taak iemand te zijn die hij niet is om Moat Cailin opnieuw in te nemen: Theon Greyjoy.

Jaime en Bronn bereiken vermomd als Dornse wachters de Water Gardens. Onder de druk van Sansa gaat Jon met de Wildlings op pad om Winterfell te heroveren.

  • Jaime neemt afscheid van Brienne en vertrekt naar King's Landing.
  • Loras en Margaery worden gearresteerd.
  • Ze probeert haar afkomst voor hem geheim te houden, met hulp van Jaqen H'ghar.
  • Dat wil ook zeggen dat deze wel goed, maar zeker niet perfect is.

Bronn slaat Trystane Martell bewusteloos en Jaime wil Myrcella meenemen, maar ze worden aangevallen door de Zandslangen? Game of Thrones ketting. Drogo verkeert in een vegetatieve staat na de bloedmagie van Mirri Maz Duur?

Jon heeft een groot deel van zijn leven geleefd als bastaard om dan Targaryen te worden voor niets. Arya weigert Gendry's huwelijksaanzoek terwijl Jaime en Brienne toegeven aan hun gevoelens voor elkaar. Sam Tarley die eindelijk ingeschreven staat op Hogwarts om zich voor te bereiden plus alphen aan den rijn de oorlog met het Noorden.

Zwaargewond weet ze te ontsnappen. Ramsay stuurt een dreigbrief naar Jon dat hij Rickon vermoord als Sansa niet terugkeert. Tyrion besluit ondertussen de draken te ontdoen van hun ketenen, samenvatting game of thrones seizoen 6.

Waarom de finale van Game of Thrones seizoen 6 zo enorm goed was

Jon waarschuwt de Nachtwacht dat ze hen buiten Castle Black willen lokken en dat ze zich moeten focussen op het versterken van hun verdediging. Sandor Clegane blijkt zijn gevecht met Brienne overleefd te hebben nadat hij gered werd door Ray, een volger van het Geloof en diens volgelingen.

Sons of the Harpy.

Tywin berispt Tyrion omdat die Sansa nog niet zwanger heeft samenvatting game of thrones seizoen 6 en omdat hij zijn eigen wensen hoger acht dan die van zijn familie!

Euron vraagt om voor hem een vloot te bouwen zodat hij naar het Oosten kan varen en Daenerys ten huwelijk vragen om zo samen Westeros te veroveren.

Cersei is echter drion pil kopen over Tyrions schuld en beveelt Jaime om Sansa op te sporen en haar te doden.

Andere: