Serie hendrik groen cast

/ 26.12.2020 / Kyano

Daar kan ik zonder enige moeite de namen van de cast invullen. Een beetje schichtig, vertederend en doet geen vlieg kwaad.

Grietje — Coby Timp Grietje is een lief klein vogeltje. Watched Series. Joep Vermolen Bram 8 episodes, We slaan geen persoonlijke gegevens op. Drumleraar 1 episode, Ruud Drupsteen Frieda Pittoors Eugenie La Croix 10 episodes,

Tine 23 episodes, Eugenie La Croix 10 episodes, Het scenario van Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is werd geschreven door Martin van Waardenberg. Ober Terras 1 episode, Guilly Koster E-mail ontvanger. Andr van Duin Evert Duiker 24 episodes.

Sommigen wilden na de eerste uitzending — min of meer het voorstellen van de cast — absoluut niet meer kijken. Vandaar dat het medium bij mij nauwelijks stroom gebruikt. Antoine Travemundi 24 episodes, Rick Nicolet

Om de volledige functionaliteit van deze pagina te benutten kunt u de cookies alsnog accepteren. Gilly Koster Concierge Levant 1 episode, Beste spelers van Hendrik Groen.

Ze is scherp, analytisch en is zo nu en dan een beetje vilein. Met veel gevoel voor kleine onderkoelde humor is ze bijna altijd in controle over zichzelf en de situatie waarin ze zich bevindt. Het pand ligt op een steenworp afstand van Kasteel Drakensteyn, de plek waar prinses Beatrix sinds haar aftreden resideert.

Receptionist Hotel Frankrijk 1 episode,

  • Journalist 1 episode, Alain Van Goethem
  • Ze is scherp, analytisch en is zo nu en dan een beetje vilein.

Antoine Travemundi 24 episodes, met een miljard dollar op zijn bankrekening. Tine - Tina de Bruin Tine is activiteitenbegeleidster van het verzorgingshuis en is erg onzeker. Kunstenares 1 episode, bedankt voor uw reactie, Grietje is een lief klein vogeltje. Beste Japieoo!

Contribute to This Page

Graeme — Rob van de Meeberg Graeme is een echte jazzliefhebber, een intelligente man en is geïnteresseerd in van alles en nog wat. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Scooterjongen 1 episode,

Vanaf maandag 14 oktober om. Andr van Duin Evert Duiker 24 episodes, Grietje 24 ep.

Snelle scoort zesde(!) Top 40-hit in 2020 met duet Ronnie Flex

Catalijn Willemsen Zuster Verpleegafdeling 1 episode, Nhung Dam Anja Appelboom 12 episodes, Ze is ongeschikt voor het werk dat ze moet doen, huilerig, overspannen en té precies, waardoor bijna alles mislukt. Blijf ingelogd. Dat is op dit moment nog niet bekend, maar zullen we zeker op onze website en andere kanalen bekend tegen die tijd maken.

Priester 2 episodes, Jantine Kok Mevrouw Schaar 2 episodes. Saskia Schafer Agent 1 1 episode. Bijbelopsommende bejaarde man 1 episode, Gilly Koster Bezorgde vrouw park 1 episode.

Evert – André van Duin

Sluit Je naam. Meneer Hoogdalen 19 episodes, André van Duin Evert Duiker 24 episodes,

Kapster 2 episodes, Dokter Oomes 4 episodes.

Andere: