Veerpoot lager geluid

/ 21.02.2021 / Hieronymus

De veer zit ingeklemd tussen de bovenste en onderste veerschotel. Oorspronkelijk geplaatst door Carlito Bekijk Berichten.

Nu kan ik bij mijn vaste onderdelenleverancier voor zo'n €50,00 per kant merk: Monroe een compleet veerpootlager kopen of via een webshop voor zo'n €15,00 een los lager, zie onderstaande foto. Filtered by:. Hopelijk is alles weer goed vastgeschroefd Houd jullie op de hoogte. Powered by vBulletin® Version 5.

Als het van buiten komt kunnen het je schokdemperlagers zijn. Update: bij een andere garage geweest voor diagnose. Mn audi 80 B3 1.

Re: Veerpootlagers vervangen, dit is op te lossen, Vandaag wederom op de brug geweest het hele zaakje nagelopen, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten. Oorspronkelijk geplaatst door Jochen Bekijk Berichten. Ja. Ik zou nog wel eens bij veerpoot lager geluid onafhankelijke garage willen gaan om te zien wat die er van zeggen. Reageren Reageren met quote, veerpoot lager geluid. Re: bonkerig geluid voorzijde Bericht door neville wo 25 me.

De veren zijn heel, geen breuk of beschadigingen. Donderdag is het zover
  • Als dit echt een producteigenschap is belachelijk overigens dan kan ik me bijna niet voorstellen dat geen andere Karoq rijders hier last van hebben. Inclusief remblokken, banden etc.
  • Volgens hun is dit niet een onveilige situatie. Als je naar 1 kant stuurt komt er meer druk op het andere wiel

Bijgeluid bij sturen (kloenk)

Zit er tussen veerpoot en veerpoot huis bovenin inderdaad een rubberen gewricht? Indien je de veren toch al wilde vervangen dan is het weinig meer werk om de veerpootlagers mee te vervangen. Even een terzijde: ik heb aan mijn B4 over de afgelopen bijna vier jaar gerekend ongeveer het aankoopbedrag aan onderhoud, reparaties, vervangingen etc uitgegeven euro.

Maar goed, het feit dat het probleem nu is erkend en mogelijk al geplaatst is al een behoorlijke opluchting. Dank je Pobresh. Laatst gewijzigd door Bob Diesel op zo 19 mar , , 1 keer totaal gewijzigd.

Ik had daar zelf naar gevraagd omdat mijn stuur ook beetje scheef staat, veerpoot lager geluid. Morgen maar een afsrpaak maken bij Maaral moet en zal het eruit krijgen. Niet goed gemonteerd. Maargoed weer wat geleerd. Misschien je stuurhuis rubbers die het doen het is voor mij ook gissen. Bleek een rotte fuseekogel van de stabilisatorsteun.

Antwoord van Jos

Er is een goedkope serie geplaatst waarbij de veren deukjes drukt in het lager waardoor je bijgeluiden krijgt met sturen voor namelijk. Volgens de balie medewerker heeft men er een uur in gereden en niets gehoord. Ze adviseerden om of een gebruikte complete schokdemper er op te zetten of een nieuwe in het laatste geval zou dat ook recht moeten om rijgedrag verschil te voorkomen.

Vandaag is ze alweer met de auto teruggegaan veerpoot lager geluid hebben ze weer gereden. Wiellager dacht ik in eerste instantie ook aan, en waarom zou een garage niet zeggen dat het aan het weer kan liggen?. Ik vind het echt vreemd, maar dat blijkt 50dkm geleden vervangen te zijn, veerpoot lager geluid.

Na een hele poos wachten heeft een deskundig medewerker een korte rit met me gemaakt. Als je naar 1 kant stuurt komt er meer druk op het andere wiel Hij zei wel dat het verder geen kwaad kon en ik eventueel door zou kunnen rijden tot het erger werd.

Als ik kijk hoeveel km ik nog gereden heb met het vervelende spoorgedrag, denk ik dat je nog wel veilig thuis kunt komen. Er is een goedkope serie geplaatst waarbij de veren deukjes drukt in het lager waardoor je bijgeluiden krijgt met sturen voor namelijk.

En inderdaad, vandaag mijn onderdelen in goede staat ontvangen. Oorspronkelijk geplaatst door Jochen Bekijk Berichten.

Probeer dit ook achterruit.

Was een van de minst prettige zakelijke gesprekken die ik heb gehad. Toen ik echter later gisteren nogmaals met de auto op pad ging was het geluid weer terug als vanouds en kan veerpoot lager geluid me bijna niet voorstellen dat het door die hoezen komt. Oorspronkelijk geplaatst door Carlito Bekijk Berichten. Is echter de toplager vastgeslagen dat gebeurt ookmaar de bovenste schotel niet. Immers belemmerd er niks de draaiing van de gehele veerpoot.

Als je naar 1 kant stuurt komt er meer druk op het andere wiel Dan merk je direct wat je allemaal kan verdraaien zonder dat de toplager verdraaid, veerpoot lager geluid.

Morgen maar een afsrpaak maken bij Maaral moet en zal het eruit krijgen. Maar goed, het feit dat het probleem nu is erkend en mogelijk al geplaatst is al een behoorlijke opluchting. De veer zit ingeklemd tussen de bovenste en onderste veerschotel.

Het overige deel kan niet zoveel aan stuk. Niet goed gemonteerd. Deel deze veerpoot lager geluid Tweet. Nu heb ik wat gezocht op internet en versleten veerpootlagers geeft over het algemeen meer een bonkend geluid.

Andere: