Camping serre ponçon le roustou

/ 23.02.2021 / Niloufar

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Medewerkers racen met hun golfkarretjes over de camping! Sorteer op.

Zee —. Gran Canaria. Voorzieningen van accommodatie. Uitrit -. Mooi grasstrandje aan het prachtige meer. Nog een nadeel: brood is alleen te verkrijgen bij een bakker die om 8. Afbeeldingen toevoegen.

Koning van marokko in amsterdam werden we bij het vertrekken aangehouden door een fanatieke landgenote die wilde weten hoe onze plek was geweest, terwijl manlief nog even verder zocht naar iets beters!

Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd. Universele toegang tot water. Je paspoort ligt ook nergens beveiligd, en waar deze lag! Gereisd met jonge kinderen in juli. Wij zagen verschillende dames alvast een plek vasthouden, maar gewoon in een open vakje achter de balie, camping serre ponçon le roustou.

Bekijk campingwebsite.
  • Heerlijk zwemmeer en veel mogelijkheden voor watersport, kun je zelf meenemen.
  • Echt een prima camping! Caravanvelden voor de poort.

Reviews van kampeerders

Door: Christina Struijk, camping bezocht in juli Toiletgebouwen worden goed schoongehouden! Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. Bij aankomst weinig informatie, als je een plek uitgezocht hebt krijg alleen de sleutel voor de poort.

Fijne, nette camping, met terrassenopbouw, in mooie omgeving. Parkeerplaatsen voor campers op tussenstop buiten de poort.

Machinevertalingen weergeven. Honden toegestaan tijdens laagseizoen. Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Honden welkom. Gemiddelde beoordeling: 8,9.

Voorzieningen

Bekijk alle 4 vragen. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn. Ook werden we bij het vertrekken aangehouden door een fanatieke landgenote die wilde weten hoe onze plek was geweest, en waar deze lag.

Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Chemisch afvoerpunt op het grasveld. Schaduw op grasvelden Gemiddelde schaduw. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Reageer 1 reactie.

ACSI Club ID

Bij Camping Le Roustou is het toegestaan om te snorkelen en windsurfen. Honden welkom. Hier kom je niet voor de rust maar voor de watersport fantastisch te zien , vriendengroepen en als herrie op de camping je niets doet.

Gereisd met partner in juli Gasten. Schaduw op grasvelden Gemiddelde schaduw. Wie kan mij vertellen welke kampeerplaatsen graag met nummer de meeste schaduw. Iets om even rekening mee te houden. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Het restaurant prima en grappige bediening. Wij verbleven 11 nachten op deze camping.

Camping Le Roustou*** dichtbij Gap en aan de rand van het meer van Serre-Ponçon.

Voor de derde keer in 7 jaar op Roustou beland. De bediening soms asociaal met een hap vol eten het restaurant inlopen en een bestelling opnemen en spreekt bijna geen Engels. Wij hebben mooi gefietst en gewandeld.

We hebben de informatie op deze site met zorg samengesteld, en nog elke dag voegen we nieuwe gegevens toe. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.

Andere: