Ik ben mijn puk code kwijt simpel

/ 22.02.2021 / Joel

Behoorlijk vervelend als dit gebeurt, maar wat is een puk code eigenlijk? Ok Meer informatie.

Waar vind ik mijn puk code? Bovenin de statusbalk iPhone Door de statusbalk naar beneden te trekken Android Op je opstartscherm Op Android via Instellingen — Verbindingen — Mobiele netwerken onder het kopje Netwerkoperators Bij een abonnement: op je bankrekening bij de maandelijkse afschrijving Inloggegevens kwijt?

Je PUK-code kun je bij bijna alle telecomproviders terugvinden op het klantenpaneel van de betreffende provider. Hiervoor heb je het volgende nodig: Je nummer Je simkaartnummer staat op je simkaart De 2 laatst gebelde nummers ter verificatie De Klantenservice van Kruidvat Mobiel is met je mobiel bereikbaar op en met een andere telefoon op nummer — Lycamobile Bij Lycamobile kun je je PUK-code alleen opvragen via de telefonische klantenservice.

Met Hi kun je bellen of een e-mail sturen.

Vraag je puk-code aan via de telefonische klantenservice van Tele2 op het volgende nummer: 7,5 ct per gesprek. Daar zul je je PUK nummer terug kunnen vinden. Blog homepage. Lukt dat ook niet. Waar moet ik de PUK-code invoeren.

De Klantenservice van Kruidvat Mobiel is met je mobiel bereikbaar op en met een andere telefoon op nummer —
  • Neem dan contact op met de Hollandsnieuwe Klantenservice. Dat kan alleen als jij de eigenaar van het abonnement bent!
  • Naar het aanbod. Hiervoor is namelijk de puk code in het leven geroepen.

Inloggegevens kwijt?

De Klantenservice van Kruidvat Mobiel is met je mobiel bereikbaar op en met een andere telefoon op nummer — De gegevens van de klantenservices vind je in de lijst hierboven.

Behoorlijk vervelend als dit gebeurt, maar wat is een puk code eigenlijk? Normaal gesproken wordt er een sms gestuurd als je een nieuw wachtwoord opvraagt, maar deze kun je niet ontvangen als je simkaart is geblokkeerd. Ik heb een T-mobile abonnement, wat is mijn PUKcode? Dan kun je contact opnemen met de Ben Klantenservice.

Blog homepage.

  • Bel dan met de KPN klantenservice op het volgende telefoonnummer: Neem dan contact op met de Klantenservice van Tele2.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen idee bij welke aanbieder je zit. Gebruik deze site om makkelijk je PUK code te weten te komen. Wat is een puk code. Hieronder vind je alle Nederlandse aanbieders op een rijtje met daaronder precies de juiste stappen om je PUK-code snel en makkelijk op te vragen. Veel telecomaanbieders bieden andere methoden om contact op te nemen.

Ben je je PUK code kwijt?

Bij Telfort is er maar één manier om de code te achterhalen, namelijk door contact op te nemen met de klantenservice op het betaalde nummer 10 cent per minuut. Kom je er niet uit? De puk code heeft u nodig wanneer u drie keer een verkeerde pincode ingevoerd heeft en uw simkaart  geblokkeerd is.

Soms zitten hier helaas kosten aan verbonden, en je zult met een andere telefoon moeten bellen. Je kunt het best contact opnemen met je provider. Response tijd is behoorlijk vlot. We hebben voor alle providers in Nederland inzichtelijk gemaakt hoe fries paard te koop belgie je PUK code terug vindt.

Bent u uw puk code kwijt. Waar vind ik mijn puk code.

Puk code invoeren

Lukt het niet? Klant bij Simpel en je PUK code kwijt? Cookies helpen ons onze services te leveren. Annelies op Rare telefoontjes?

  • Lukt het niet?
  • Je kunt een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer bestellen bij je provider.
  • Hiervoor heb je het volgende nodig:.
  • Op deze pagina vind je nog meer informatie.

Kies jouw telefoonprovider en vind je informatie over je PUK code. Niet gelukt. Klant bij Simpel en je PUK code kwijt! Bijvoorbeeld contact per contactformulier, Twitter Webcare of Facebook Webcare. Meestal vraagt je toestel zelf om de PUK-code? Niet iedereen heeft altijd de puk code bij de hand. Nadat je de juiste PUK-code hebt ingevoerd kun makkelijk toetje voor grote groep je telefoon gewoon weer gebruiken.

Na 10x verkeerd invoeren is je simkaart onbruikbaar geworden. Home Ben je je PUK code kwijt? Puk code: waar vind ik mijn puk code?

De pincode van uw simkaart Uw simkaart is, naast de puk code, wat is mijn PUKcode. Neem dan contact op met  de klantenservice. Ik heb een T-mobile abonnement!

Andere: