Japanse restaurant rotterdam

/ 06.10.2020 / Benjamin

Wilt u niet dat uw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Huiselijk 1.

De lounge is heel geschikt voor meetings, of voor een gezellige afspraak met je vriendinnen. Deze stijgende bekendheid is eenvoudig te verklaren, de gerechten zijn namelijk niet alleen erg lekker, ze zien er vaak ook nog is erg mooi en kleurrijk uit. Prinsendam Rotterdam. Fümi Cuisine. Witte de Withstraat Rotterdam.

Nostalgisch 1. Onze cocktails zijn afgestemd op de gerechten die wij serveren. All you can taste lunch. Jan Scharpstraat unit 42 Rotterdam.

Sushi House Wasabi.

Uitgelichte restaurants

Je kan hier met kleine en grote groepen terecht in een moderne restaurant. Het is dan ook de ideale gelegenheid om verschillende gerechten met elkaar te delen. Rijstuin Rotterdam. Sushi House Wasabi. Catering 3. Sushi Haven.

U kunt voor een vast laag bedrag per persoon heerlijk eten en genieten, lopen de gerechten erg uiteen. Rotterdam Uit eten Restaurants Japans. Reserveer uw tafel. Omdat de Japanse keuken erg breed is en vaak bekend staat om zijn wok gerechten, zonder enige tijdsdruk, japanse restaurant rotterdam.

Otto Reuchlinweg MD Rotterdam restaurantazura.

Geniet van een heerlijke avond

Smaak, kwaliteit en presentatie staan bij Azura voorop. Twee uur lang mag u alles bestellen van de menukaart. Om dit mooie plekje in Rotterdam weer op de kaart te zetten, vond er een volledige renovatie plaats in Op dit moment kunt u alleen online reserveren en niet telefonisch.

De Japanse keuken is in Nederland al meer dan 10 jaar bekend en nog steeds ongekend populair. Maaltijd Ontbijt 1 Lunch 46 Diner Wat heeft de Japanse keuken voor jou te bieden. Chef en eigenaar Yamamoto weet van elk gerecht een kunstwerkje te maken en verrast keer op keer weer met variaties in smaak. New Coast Sushi, japanse restaurant rotterdam. Groenendaal Rotterdam.

2. Zalmhuis

Alle gerechten zijn prachtig opgemaakt en worden gebracht door vriendelijk personeel. Wat betekend dat er aan keuze geen gebrek is. Jacques Dutilhweg Rotterdam.

De Japanse keuken ontdekken bij Shabu Shabu? Ook hierbij geldt dat u twee uur lang onbeperkt geniet japanse restaurant rotterdam alles wat we in ons Japanse restaurant te bieden hebben, japanse restaurant rotterdam. Reserveer via Butler. Reserveringen kunnen alleen geplaatst worden na deze datum. De gerechten zijn genspireerd op comfortvoedsel, sushi-happen en desserts met een vleugje healthiness! Ook als vegetarir zit je hier goed. Van Oestendestraat 11d Rotterdam.

Geniet van overheerlijke cocktails bij hét Japanse restaurant in Rotterdam

Rotterdam Uit eten Restaurants Japans. Sushibar met lopende band en afhalen in het centrum van Rotterdam met ruime keuze uit Sushi, Temaki, Tempura en soepjes. Open op vrijdag

Hun doel is om mensen van hun sushi te laten genieten in stijl. Open op maandag Japans Lunchroom.

Andere: