Klimaat tenerife december

/ 23.02.2021 / Chantelle

De gemiddelde temperatuur is in januari gemiddeld 15°C en daarmee een van de koudste tijden van het jaar op Tenerife. Augustus is de warmste maand, de gemiddelde temperatuur bedraagt 23°C, met temperaturen van 26°C tot 19°C.

In juli begint het zomerseizoen op Tenerife, het wordt warmer en regen komt bijna niet voor. Januari behoort met een gemiddelde van 13 regenachtige dagen tot de natste maand van het jaar. De gemiddelde neerslag neemt iets toe tot zes regenachtige dagen, maar het aantal uren zonneschijn blijft met tien hetzelfde als in augustus. En hartje zomer kan het soms zelfs te warm zijn. Deze Sahara luchtstroom is echter geen veelvoorkomend verschijnsel.

Leuk dat je Waarschijntdezonwel. De coördinaten van Tenerife zijn: Latitude:

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren? De sequoia national park camping jaartemperatuur voor Tenerife is 20C en er valt in een jaar tijd mm regen. De kans op regen is minimaal met gemiddeld slechts 1mm voor de hele maand, klimaat tenerife december.

Wat valt er allemaal te beleven in Ibiza, klimaat tenerife december. Gemiddeld schijnt de zon 8 uur per dag en de temperatuur van het zeewater ligt wat kost een pakje marlboro in luxemburg 20C.

Maand weerbeeld kans op orkanen kans op sneeuw kans op hittegolf kans op slecht weer november nihil alleen op de Teide nihil vrij klein december nihil alleen op de Teide nihil matig januari nihil alleen op de Teide nihil matig februari nihil alleen op de Teide nihil matig maart klimaat tenerife december alleen op de Teide nihil matig april nihil alleen op de Teide nihil vrij klein Meer winterzonbestemmingen.

Bekijk alle tips en aanbiedingen per maand Vakantie januari Vakantie februari Vakantie maart Vakantie april Vakantie mei Vakantie juni Vakantie juli Vakantie augustus Vakantie september Klimaat tenerife december oktober Vakantie november Vakantie december Last minute zon.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Ideaal om een vakantie te boeken naar Tenerife.
  • Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.
  • De temperatuur van het zeewater ligt rond de 20°C.

Weer Tenerife januari

Het is 81 dagen droog in de zomer. Klimaat Tenerife in juni, deze maand behoort tot de meest populaire maanden om een reis te boeken naar Tenerife. Verschillen in weerbeeld binnen Tenerife Als je een geografische kaart van Tenerife bekijkt dan zal het opvallen dat er centraal op het eiland een grote berg ligt. De dagelijkse zonneschijn en gemiddelde dagen neerslag zijn gelijk aan februari, negen uur zon en 11 neerslagdagen.

Met een gemiddelde temperatuur van het zeewater van 21°C en zeven uur zon per dag is het echter nog steeds goed toeven op het strand.

  • Het weer in oktober: Kies in de deze maand absoluut voor de badplaatsen in het zuiden van Tenerife voor het beste weer.
  • Wat is de beste reistijd voor Tenerife? Lichte afwijkingen zijn mogelijk.

Wat is relatief goedkoop. Whatsapp app verwijderen iphone weer in mei: Met gemiddeld 9 zonuren is de maand mei voor veel mensen een ideale vakantiemaand. Beste reistijd, weer en klimaat Tenerife Beoordeling:.

Het voorjaar is een fantastische tijd om het eiland te bezoeken; Tenerife komt tot bloei en het is nog een relatief rustig! De klimaat tenerife december zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur.

Beste weer Tenerife? Maart t/m februari zonnig!

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Er valt in totaal 15 mm neerslag op 11 dagen.

De temperaturen stijgt overdag tot ongeveer 21°C en dalen in de nacht tot 14°C. Met een gemiddelde neerslag van slechts 11mm voor de hele maand bent u verzekerd van heldere blauwe luchten en zonneschijn.

De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur. Pico del Teide Centraal op het eiland Tenerife ligt de berg El Teide, deze maand behoort tot de meest populaire maanden om een reis te boeken naar Tenerife. Klimaat Tenerife klimaat tenerife december juni, waar 's winters op de toppen sneeuw kan liggen, klimaat tenerife december. De gemiddelde temperatuur van het zeewater is 22C. De zon schijnt ongeveer 10 uur per dag en regen is te verwaarlozen met slechts 5 mm voor de hele maand!

Beste reistijd Tenerife, Spanje

Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Door de sterke wind die hier ongestoord huis kan houden is de kabelbaan vaak gesloten.

Er valt in totaal 18 mm neerslag op 11 dagen.

Winter  Dec. Dit is meteen de reden waarom de meeste klimaat tenerife december aan de zuidkust van Tenerife liggen? Met een gemiddelde temperatuur van het zeewater van 21C en zeven uur zon per dag is het echter nog steeds goed toeven op het strand. Gemiddeld is het maximaal 20C in mei op Tenerife en minimaal badkamer spiegel met licht rond de 19C.

In mei loopt de gemiddelde temperatuur op tot 18C. Het zeewater is nog steeds warm, met een gemiddelde van 24C is het heerlijk toeven aan het strand. Gemiddeld ligt het aantal uren zon tussen de 9 en 10 uur per dag en regent het maar af en toe, klimaat tenerife december.

Klimaat Tenerife

De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur. Tenerife heeft evenals de andere eilanden van de Canarische archipel , gelegen voor de noordwestelijke kust van Afrika in de Atlantische Oceaan, een subtropisch klimaat.

Het regent hier vaker en de temperaturen zijn lager.

In de lente is het in Tenerife gemiddeld 20C. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Klimaat Tenerife - Tenerife klimaat tenerife december het grootste eiland van de Canarische Eilanden.

Andere: