Licht bloedverlies tijdens doorslikken pil

/ 21.11.2020 / Hala

Ik zou een stopweek inlassen en zien of het dan volgende maand wel goed gaat. Nu heb ik echter al 7 dagen last van bloedingen helderrood en redelijk hevig waar ik meer last van heb dan van mijn menstruatie krampen, borsten soms wat gevoelig, hoofdpijn.

Dit komt omdat het lichaam moet wennen aan de pil. Bij twijfel raadpleeg altijd je huisarts of apotheker. Alieke de Greeuw Deze informatie is gecontroleerd door:. De laatste keer dat ik een MAP heb moeten halen is meer dan een jaar geleden. In de menstruatiecyclus bloed verliezen is iets wat meer vrouwen overkomt. Helaas kan ik geen medisch onderbouwd advies geven, ik hoop dat specialisten je uiteindelijk toch kunnen helpen!

Moet ik nu stoppen of doorslikken?

Het leek op spotting. Reactie infoteurerg vervelend, normaal gesproken kun je dan direct je stopweek inlassen, wat vervelend. Groet Reactie infoteu. Is het vreemd dat ik na 1 keer licht bloedverlies tijdens doorslikken pil al een bloeding heb. Na het einde van de huidige strip stopt ze met de pil en houdt vervolgens op een kalendertje bij op welke dagen ze bloedverlies heeft.

Alvast bedankt Reactie infot.

Is een doorbraakbloeding gevaarlijk?

Onregelmatig bloedverlies dat pas optreedt na langere tijd pilgebruik is eveneens vaak het gevolg van atrofie. Een poliep is te zien op een echo en is meestal goedaardig.

Disclaimer Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiters van de beschreven medicijnen en op andere, wetenschappelijke bronnen. Lees hier ons  Privacybeleid en Cookiebeleid. Gisteren is het begonnen met heel donker bloed best wel wat , gisteren avond is dit helder rood geworden.

Oorzaken Hoe ontstaat tussentijds vaginaal amsterdam parijs vliegen. Ik zou voor de zekerheid wel even contact opnemen met je arts of de apotheker voor meer informatie. Niet waar. Doe dat in ieder geval:. Toch had ik graag eens geweten wat jullie ervan vinden en wat jullie zouden aanraden.

Doorbraakbloedingen

Moet ik een stopweek inlassen? En als je de pil gewoon goed slikt is de kans op een zwangerschap echt minimaal, zoals je waarschijnlijk kunt nalezen in je bijsluiter. Anticonceptie: wat past bij jou? Ik heb anderhalf jaar geleden een mirena spiraaltje laten zetten.

Overige rubrieken Nieuws Medisch woordenboek Nieuwsbrief? Nu heb ik echter al 7 dagen last van bloedingen helderrood en redelijk hevig waar ik meer last van heb dan rotan manden voor planten mijn menstruatie krampen, licht bloedverlies tijdens doorslikken pil, en vandaag weer begonnen, hoofdpijn. Reactie infoteurai dat is vervelend, staat exact uitgelegd wanneer de pil wel of niet betrouwbaar is?

In de bijsluiter bij je pil. Dus ik heb vorige week een stopweek gehouden.

Wanneer komen doorbraakbloedingen vooral voor?

Een week is wel lang, voor advies zou ik even contact zoeken met je huisarts of apotheker. Echter voor sommige mensen kan het heel erg vergelijkbaar zijn met gewone menstruatie. Met naam en toenaam.

  • Van de hormonale methoden komen dan alleen methoden in aanmerking die leiden tot min of meer constante progestageenspiegels: de prikpil Depo-Provera®, Sayana® , het hormoonhoudende spiraaltje Mirena® en het anticonceptiestaafje Implanon NXT®.
  • Moet ik na deze stopweek gewoon weer aan een nieuwe strip beginnen dus lijkt me?
  • Enig idee hoe ik er nu nog vanaf kom?
  • Anoniem , Hallo Ik slik al hele lange periode de pil.

NoaHi. Bedankt voor je antwoord. Het bloedverlies wordt steeds meer. Daarna heb ik een half jaar geen last gehad van bloedingen maar sinds 2 maanden heb licht bloedverlies tijdens doorslikken pil weer veel last van onregelmatige bloedingen. Of je dan in je stopweek weer ongesteld wordt kan ik niet met zekerheid zeggen. Reactie infoteurIk heb van de apotheek laatst een andere merk pil meegekregen, Hallo? Paulie. Het belangrijkste blijft: ga bij twijfel naar de huisarts of apotheker.

Weet jij het antwoord?

Na de gebruikelijke onttrekkingsbloeding heeft ze echter geen bloedverlies meer, ook niet nadat ze seks heeft gehad met haar vriend, uiteraard met condoom! Ongeveer 50 procent van de vrouwen kan drie strips doorslikken zonder doorbraakbloedingen.

Is het schadelijk dat ik gewoon ben gaan doorslikken en niet ben gestopt met het slikken van de pil. Daar voel ik mij prettig bij.

Deze bleef zolang ik mijn pil uitnam voordat ik mijn menstruatie kreeg. Ik ben altijd heel veel ongesteld en voel me er niet prettig bij om op zo'n onhyginische camping waar ik niet weer egypte mei in de gelegenheid ben mijn tampon hyginisch te verwijderen ongesteld te zijn, licht bloedverlies tijdens doorslikken pil.

Ik zou dan zeker even contact zoeken met je dokter voor advies.

Andere: