Scooter vonkt maar start niet

/ 17.01.2021 / Chahira

Dan kun je bij ons snel een afspraak wij zoeken dan uit wat wellicht het probleem kan zijn. Scooter start niet: Brandstofmengsel probleem Een startprobleem kan ontstaan bij je scooter wanneer het brandstofmengsel niet optimaal is. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Het probleem: Wanneer je scooter opeens niet meer start dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Een vervuild motorblok is een veel voorkomend probleem, zeker door de E10 benzine. Wij zijn radeloos.

Zit de kickstarter vast en maakt de startmotor geen of een vreemd geluid, dan kan het zijn dat de zuiger in de cilinder is vastgelopen. Klantenservice Contact Retourneren Sitemap. Mocht je scooter stoppen tijdens het rijden en niet meer starten. Motor stottert en komt niet op toeren Wanneer je de luchttoevoer dichtknijpt gaat de motor harder lopen.

Lost dit niets op, lees dan hieronder verder. Waarschijnlijk een verkeerd vliegwiel gemonteerd oid? We zullen hieronder de meest voorkomende oplossingen opsommen voordat je Fast Furious Scooters gaat inschakelen.

Bel of mail ons gerust, scooter vonkt maar start niet. Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende ikea barendrecht restaurant open worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen. Contact formulier Verstuur nu. Als je kickstarter heel zwaar gaat zit je goed in dit geval heb je namelijk compressie tegendruk.

Het gaat hier om een Sym mio 50, 4 takt. En dat je een klein vonkje hebt wil nog niet zeggen dat de cdi of de opnemer op het blok nog goed werken. Scooter levertijd en bezorging Scooter thuisbezorgd door heel Nederland voor Axxis rider Rookie. Die heeft de scooterwinkel toen schoongemaakt en rijdt nu als een zonnetje. Is dit allemaal in order, maar is er nog steeds geen vonk?

Heeft hij eerder wel gelopen. Motor stottert en komt niet op toeren Wanneer je de luchttoevoer dichtknijpt gaat de motor harder lopen, scooter vonkt maar start niet. Bekijk dus eerst of je genoeg olie in je blok hebt voordat je weer opnieuw sta. Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen Nieuwe advertenties Nieuwe advertentie reacties. Als je kickstarter heel zwaar gaat zit je goed in dit geval heb je namelijk compressie tegendruk.

Werking van de motor

Weet een van jullie al wat de oorzaak kan zijn? Vonk, compressie en benzine en toch niet starten! Ze schijnen wel eens vacuum te zuigen Je probleem klinkt als die van ons je hoort dat hij bijna start maar wil net niet dat lag toen aan de accu!

Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Stem omhoog 0 Stem omlaag. De scooter zal anders niet starten door de beveiliging. Motor stottert en komt niet op toeren Wanneer je de luchttoevoer dichtknijpt gaat de motor harder lopen. Uw winkelwagen is leeg.

Scooter start niet

De carburateur mengt brandstof en lucht tot een brandbaar mengsel. Controleer of de scooter op de hoofdstandaard staat en niet op de zijstandaard. De voor- en nadelen van een scootmobiel Hoe remmen op druk brengen Het aanschaffen van een nieuwe scooter Aandachtspunten bij de aankoop van een scooter Tips om je nieuwe scooter te financieren Tips bij de aanschaf van een scooter Scooter vs fiets.

Normaal hoort deze een melkchocolade kleur te hebben, en droog te zijn. Persoonlijk contact, erg fijn.

  • Sproeier is volgens mij al nagekeken door mijn pa weet even niet zeker.
  • Wanneer je de contactsleutel omdraait gebeurt er niets.
  • Stel zelf een diagnose die je volgt via een stappenplan.
  • All rights reserved.

We nemen direct contact op om een reparatie afspraak in te plannen. Dat is het scooter vonkt maar start niet dat ik zal testen. Scooter start niet meer na regen. Ik begin me af te vragen of hij ooit nog zal lopen. Carb is schoon. De bougie kun je losdraaien met een bougiesleutel. Indien niet, kan het zijn dat het ontstekingsmoment niet goed meer "op tijd" staat.

Sproeier verstopt met een vuiltje komt ook vaak voor.

Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart ?

Wij adviseren dan ook om de accu te ontkoppelen als de scooter voor langere tijd stil staat. Mocht je de brommer of scooter niet aan de praat krijgen? De benzinetoevoer en de compressie kun je achterhalen door bovenstaand kopje te lezen. Dus maandag maar weer proberen.

Laatst bijgewerkt door othelloster opmaar qua het probleem van niet starten zijn de boosdoeners vaak wel hetzelfde. Het GY11 motorblok is iets nieuwer dan het GY6 motorblok, accu opgeladen etc. Zoek forums?

Andere: