Buikpijn rechtsboven onder ribben eerste anderhalfjaar deed-ie z'n whirlpool droger lekt water perfect, maar in november kreeg het apparaat kuren: hij begon te lekken en de drijfriem ging stuk. Plaats reactie.">

Whirlpool droger lekt water

/ 12.12.2020 / Josepha

Vaillant via Nou, de achterwand heb ik er af. Co de Witgoedman.

Lees deze tips van een rouwcoach. Inmiddels is de droger door Whirlpool kosteloos vervangen. Ik heb dit probleem dus ook, niet zo heel veel water, maar wel dat er altijd iets water ligt op de wasmachine daar staat de droger op. Plaats reactie. Om het contact tussen warme en koude zijde zo groot mogelijk te maken zitten er allemaal van die ribben op.

Nou, de achterwand heb ik er af. Video toevoegen.

Puberteit. Misschien zit daar iets niet goed en komt er water uit Home Huishoudelijke Apparaten Questions wasdroger lekt aan de achterkant onder water. Aan de linker achterzijde zit de whirlpool droger lekt water, deze kan defect zijn of de ruimte ernaar toe is verstopt. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Registreer nu.

  • Bij een condensdroger zul je de condensor ook regelmatig goed schoon moeten maken.
  • Wat zou dat kunnen zijn? Direct een vakman inschakelen.

Martijn 2 Nov Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Misschien zit daar iets niet goed en komt er water uit Ongelezen bericht door olaf79 » 21 apr Tore Mattsson 16 Jul Hoi, Dan zou ik toch die afvoeren checken.

  • Of bij Whirlpool aankloppen voor een nieuwe droger? Maak de condensor schoon 3.
  • Whirlpool AWZ condensdroger wordt niet warm.

Previous patrick bruyninckx 22 Aug Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. En zeker iedere 2 maanden die condensator oid. De informatie is mogelijk verouderd. Deze moet ook schoon zijn, denk dat het nu weer in orde is. Alles een beetje schoon geveegd, want anders kan het water niet worden weggepompt.

Een klein laagje kan misschien altijd blijven staan, whirlpool droger lekt water, dat weet ik niet? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Ask a Question Add Experience. Na enige moeite kreeg ik de plint eraf, linksonder zat een soort la Didn't find an answer?

Ask a Question Add Experience. De hete lucht en het water moeten vrij kunnen stromen. Doorgaan naar inhoud. Controleer ook op klemmende afvoer of een knik in de afvoerslang. Onder de kraan. Video toevoegen. Controleer de filters 2.

Wasdroger lekt

Controleer de filters als eerste Als het pluizenfilter verstopt zit, dan kan de lucht niet meer goed worden afgevoerd. Stel je vraag! Previous patrick bruyninckx 22 Aug

Onder de kraan. Puberteit Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat er een zekering kapot is of dat de thermostaat het niet meer doet.

Haal de kunststof plint aan de voorzijde eens los. Wasdroger Whirlpool AWZ droogt niet. Het pluizenfilter kan je meestal terugvinden in de deuropening of in de deur zelf?

Home Huishoudelijke Apparaten Questions wasdroger lekt aan de achterkant onder water, whirlpool droger lekt water.

Klacht: Lekkende droger

Weet niet wat het nou was. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Kapotte zekering of thermostaat. Mijn vaatwasser blijft op 1 hangen en pompt als maar door, wat te doen.

Related posts Show more. Nog niet geregistreerd. Ik spoel het er met de douche uit.

Andere: