Fissa volledige film

/ 23.01.2021 / Nassim

Kijk nu! Waarom wordt in deze film zóveel Engels gesproken dat Netflix ondertiteling nodig acht? Ewan McGregor speelt de hoofdrol in deze miniserie over de opkomst en ondergang van de eerste Amerikaanse modeontwerper voor beroemdheden.

Release NL Colossus Shampoo Dikkebert En 12 anderen Bekijk hier de trailer van de film Fissa. Geestig en leuk om te kijken, maar meer ook niet. Door op Accepteren te klikken, accepteer je het gebruik van alle cookies en je gegevens voor de bovenstaande doeleinden. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode eindigend in een onwaarschijnlijk eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen.

Gewoon doordat er een leuk script was, prettige acteurs meededen en het lekker over de top ging op een goede manier. Er was niet veel aan, fissa volledige film, fissa volledige film zijn die goeie Hollandse films naartoe. De trailer maakt vergelijkingen met het losbandige Project X uit vrij gemakkelijk: een stel jongens dat graag het eindexamenjaar wil afsluiten met een zo groot mogelijk schoolfeest, muziek en als het even kan wat seksueel getinte extras.

Fissa is echt rotzooi van het allerergste niveau. De een helpt de ander met zijn eindexamen en de ander helpt bij het organiseren van een krankzinnig eindexamenfeest.

Fissa Acties voor deze film. Maar Hendrickx, van de Velde en Wahib overtuigen helaas niet.

Beschrijving

En het dan ook nog meerdere keren gebruiken. O Nederland wat worden we arrogant. En dat het verhaal dan stevig in de hyperbool loopt met het onwaarschijnlijke twerkfeestje en dat dat bij mij op de havo een heel stuk makker ging, tsja, daar kan ik alleen mezelf verwijtend voor aankijken.

Men probeert hier American Pie een beetje te kopiëren in de setting en de sfeer, maar dan op een ongelofelijk slechte wijze. Let op! Plat doch preuts vehikel over 3 schandknapen die tegen wil en dank op elkaar zijn aangewezen om zoveel mogelijk examenfraude te plegen, stelletje Cheaters.

You better be there

Misschien zegt het veel over mij dat ik daar hard om moest lachen, maar dat heb ik wel gedaan? Beoordelingen 2 gebruikers hebben Fissa beoordeeld: jotofilm 6   Numenius 5.

See the full list? Also Known As: Wasted See more  . Yannick van de Velde, fissa volledige film.

Gewoon doordat er een leuk script was, prettige acteurs meededen en het lekker over de top ging op een goede manier. Metacritic Reviews. Visit our What to Watch page.

Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen, fissa volledige film. Fissa is echt rotzooi van het allerergste niveau. Waarom wordt in deze film zveel Engels gesproken dat Netflix ondertiteling nodig acht. Clear your history. Add the first question. Keep track of everything you watch; tell your friends!

Blu-Ray Review: Fissa

Ewan McGregor speelt de hoofdrol in deze miniserie over de opkomst en ondergang van de eerste Amerikaanse modeontwerper voor beroemdheden. Ik als Vlaming zijnde mis dat toch wel een beetje. Lees meer over ons gebruik van cookies en gegevens.

Netflix Netflix. Clear your history.

Let op. Om daarna het schoolfeest van de eeuw te organiseren. Makers: Martijn Hillenius. Openingstijden zara kalverstraat humor is wel erg ongemakkelijk soms, maar regisseur Boermans lijkt de denken door herhaaldelijk deze humor te gebruiken het uiteindelijk misschien grappig zou gaan worden. Externe recensies 3 Hier vind je Nederlandstalige filmrecensies van Fissa op andere websites.

A couple of friends decide to have a party in Amsterdam but things fissa volledige film a little bit out of hand, fissa volledige film. You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Ik als Vlaming zijnde mis dat toch wel een beetje.

Meer details

Gelukkig is Fissa helemaal geen kopie van found-footage-partyfilm Project X. Wanneer de populaire Max zijn eindexamen in gevaar ziet komen en de nerd Ruben zijn eindexamenfeest, slaan de twee oude vrienden de handen weer ineen. Bekijk hier de trailer van de film Fissa.

Fissa doet echt alles fout. Kijk zoveel je wilt! Fissa is te koop op dvd en blu-ray.

Andere: