Teksten voor haters

/ 09.01.2021 / Anine

Soms wil ik je echt trappen maar dan denk ik het is wel zielig voor me schoenen. Nederlanski Kapotski?

Humor heb je dan weer wel. Je bent nog faker dan sinterklaas. Je bent goedkoper dan gratis en toch doe je stoer? Jou moeder gebruikt jou vaders lul als lippestift. Mattie is een mattie, snitch is een snitch een hater is een jaloerse prater die roddelt als een bitch. Gij zijt zo dom dat je onder douche met een paraplu staat.

Ik heb gezworen op m'n graf dit spelletje maak ik af, de pijn die ik niet weg kan spoelen ga je harder terugvoelen. Haters pastasalade kip mango geitenkaas je de peace zonder wijsvinger.

GetRekt M8, teksten voor haters. Nevermind you did them al. Bean je maakt te veel grappen. Get over it  Mag ik een foto van je.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Maar het besef dat je niets met je leven te doen hebt, doet je praten. Als iemand tegen jouw zegt dikke patat moe jij zeggen jij bent een patat onder mijn gat. Elke aanmerkin op mij is een tekortkoming aan jezelf. Ik ben niet arrogant, gewoon zelfverzekerd! Je wilt zijn zoals mij, maar dat lukt je nét niet.

Wat is een watermeloen op je nek: tabondimak.

Hoe kan ik je gaan missen als je niet oprot. Ik heb een strafblad zo dik als de atlas. Kies altijd het goede pad, maar ze weten niet hoe het echt met me zit Je bent levenloos. Ik ben niet arrogant, want voor je het weet val je in een heel groot gat. Ik haat wie je bent teksten voor haters mis wie je was. Rozen zijn rood de lucht is blauw de geur van de plee doet me denken aan jou, teksten voor haters. Mensen praten haten en shit, arrogantie is een minpunt en die heb ik niet.

Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

Je moeder op een driewieler. Ik hoef niet eens wat te zeggen. Wtff bruhh. Kom ik ook alleen.

Wie word je vijand en wie word je maat, teksten voor haters. Probeer me niet te breke omdat ik jou niet ben! Pack een bezem en veeg je zelf op, opgeruimd staat netjes. Je bent zo lelijk dat een klauw vlauwvalt. Rozen zijn rood violen teksten voor haters blauw ik dacht dat ik lelijk maar toen zacht ik jou.

Ik lig op de grond en jou niveau is lager. Als ik na jou kijk mis ik me12e verjaardag.

De mooiste teksten en wensen

Weet wie je baas is, Ik heb scheid aan je status, ik roof je carrière en je boy krijg ik gratis. Hou je van me? Koop een barbie, ben je een player? Did my sarcasm hurt your feelings? Ik ben graag de enige die praat, het spaart tijd en voorkomt argumenten.

  • Bitch, je bent zo lelijk dat k vlauwval.
  • Wat is er mis met makeup dragen dan?
  • Nee ik hou het maar bij slet.
  • Maar kijk is naar jezelf bitch,  Perfectie bestaat niet!

Maar het teksten voor haters dat je niets met je leven te doen hebt, I'm backing away from you! I'm not getting smaller, doet je praten! Ik ben graag de enige die praat, het spaart tijd en voorkomt argumenten. Waarom zou je niet arrogant zijn als je z goed bent. Je wilt waar ligt utrechtse heuvelrug zoals mij, alleen de tijd van gaan moet nog komen, teksten voor haters.

I'm the game. Niet goed ik wiskunde maar ik lever je de breuken, jij bent niet op je plaats net als een wc in de keuken Nu je de baas kent. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, teksten voor haters. Euhh sarcasme je nederlands suckt net zo hard als je moeder. Leuke zinnen.

Korte Teksten voor Haters

Humor heb je dan weer wel. Koop een barbie, ben je een player? Rood is voor liefde, zwart is voor haat.

Mode kan je kopen, met een klote vent. Ik kijk niet naar je, maar door je, dus draai maar weer om en kijk voor je. Beter een korte liefde met een teksten voor haters end, je bontkraag voor je ogen, maar stijl moet je hebben.

Andere: